Băieţii de prin cluburi. Studiu de caz

The-Boys-from-Girls-for-GQ-Style-by-Terry-Richardson-650x433

               De weekend-ul trecut mă tot ţin să scriu articolul ăsta şi iată că, într-un final, este gata. Îi mulţumesc pe această cale bunei mele prietene, Cristina, care s-a ţinut de mine să dezvolt ideea si m-a insotit in „recunoastere”, cititorilor mei (care văd că sunt tot mai mulţi:) ) şi, bineînţeles, băieţilor din cluburi…care au servit drept material didactic:)) Pentru că da, despre ei o să vorbesc astăzi. Mai exact, am să trec în revistă tipurile de băieţi pe care sunt sigură că nu îi întâlnesc doar eu atunci când ies în weekend să dansez. Aşadar, să dăm drumul studiului de caz:

–          Filosoful este cel care deschide lista. Toate fetele îl ştiu, e cel care vine la tine cu un aer uşor trist, gânditor, ceea ce te face să te întrebi dacă nu cumva a încurcat clubul cu biblioteca. Sparge gheaţa cu replici de genul: “De ce o fată frumoasă ca tine e aşa tristă?” şi abordează subiecte care n-au nicio legătură cu locul în care se află: nemurirea sufletului, sensul vieţii, dragostea adevărată s.a.m.d., ba chiar are impresia că te cunoaşte de o viaţă: “Se citeşte o tristeţe în privirea ta, cu siguranţă ai suferit o dezamăgire în dragoste”. Mda, sufăr poate doar din cauza lipsei tale de inspiraţie. Pe el poţi să îl întâlneşti oricând de la începutul serii până spre dimineaţă şi vei observa atunci că alcoolul nu face decât să îi accentueze latura filosofică: “Ce zici, papuşe, banii aduc fericirea?”.

–          Ameţitul. El este cel mai amuzant:)) Vine la tine pe trei cărări şi cu paharul în mână, cu 3 – 4 nasturi descheiaţi ca să fie la pecho gol, iar până să ajungă înapoi la masa lui mai face opriri pe la vreo două – trei fete. Îl recunoşti după zâmbetul larg şi cămaşa pe jumătate ieşită din pantaloni, dar mai ales după mireasma de alcool care te “îmbie” atunci când încearcă să te agaţe. Şi uneori chiar te agata pe bune…de gât…sau cine ştie, te-o fi confundat cu vreun “pretenaş” de-al lui. Aburii alcoolului, bata-i vină! S-ar putea să-l vezi, mai apoi, dansând pe bar sau pe lângă bar (depinde acum şi de cât de ameţit este), unduindu-se lasciv pe lângă o domnişoară la fel de ameţită ca el.

–          Intelectualul. Spre deosebire de filosof, intelectualul nu propune subiecte de discuţie din cărţi pentru că este el deja o persoană foarte interesantă. Aţi putea, de fapt, să îl discutaţi pe el pentru că are o experienţă de viaţă într-atât de vastă, încât e posibil să ai nevoie şi de un pix şi-o foaie ca să iei notiţe. Foloseşte cuvintele dintre cele mai elevate, iar dacă eşti mai norocoasă de fel, o să-ţi dea şi câteva sfaturi. E plin de el şi se consideră un fel de “outsider”, net superior celorlalţi, iar tu ar trebui să fii extaziată că respirati acelaşi aer…dar mai ales pentru că te-a abordat pe tine dintre atâtea fete care sunt gata, gata să-i pice la picioare! Într-un final te va întreba zâmbind amar: “Îţi place clubul/barul/localul ăsta?” cu o expresie a feţei care parcă te îndeamnă să spui că “Nu”. Iar dacă pici în capacana, urmează întrebarea “Vrei să mergem în altă parte?”.

–          Străinii. Trăim într-un oraş mare şi e absolut imposibil ca o fată să nu fi întâlnit măcar o dată un străin în club. Englezi, francezi, arabi, tunisieni, iordanieni… etc. etc. vin la tine cu replica: “Hello, where are you from?” :)))) de la mama de acasă, d’oooh. Dacă vrei să scapi de ei le bagi un “Mi no spik ingliş”…iar dacă din nu ştiu ce motiv dai curs conversaţiei (poate vrei să exersezi limba engleză:)) ) de cele mai multe ori o să descoperi nişte oameni de treabă. Chiar mai de treabă decât românii, dacă stau bine să mă gândesc, din simplul motiv că se simt oarecum stingheri într-o ţară străină şi cauta să îşi facă noi prieteni/cunoştinţe.

–          Bătrâneii. Aceasta este o categorie care îmi displace total. Bărbaţi care au copii de o vârstă cu tine, ba chiar şi nepoţi, dar umblă creanga prin cluburi în căutare de fete care să-i facă să se simtă mai tineri. Nu pot să glumesc pe subiectul ăsta şi nici nu vreau să mai spun decât că e trist să vezi cum, în cele din urmă, găsesc ceea ce caută.

–          Păpuşile masculine. Ei sunt băieţii frumoşi, care trag zi de zi de fiare la sală şi arată mereu ca scoşi din reviste. “Când pui mâna pe ei se încordează”, vorba Cristinei :)) Nu prea o să-i vezi amestecaţi în mulţime, de obicei stau pe margine analizând şi nici nu e nevoie să facă vreo mişcare pentru că oricum vin fetele la ei ca muştele la miere. DAR atunci când le atrage atenţia cineva fac ei primul pas şi nu prea am auzit cazuri în care să fi fost refuzaţi. Nu ştiu ce IQ au, dar să fim serioşi…în club mai contează asta?:))

–          Şi ultima categorie, dar nu cea din urmă: băieţii care se uită insistent la tine toată noaptea, dar nu-şi fac curaj să vină să te abordeze:)) M-am gândit, m-am răzgândit, dar lor n-am ştiut cum să le spun. Cert e ca ei sunt cei care stau de partea cealaltă a barului sau la câteva mese distanţă şi te analizează din cap până în picioare. Am tras concluzia că genul ăsta de băiat aşteaptă să fie el agăţat: menţine contact vizual continuu, îţi zâmbeşte şi îi dai undă verde zâmbindu-i înapoi (dar chiar şi aşa nu face nimic), iar la un moment dat, total nedumerită, te uiţi atent în jur să vezi dacă într-adevăr pe tine te soarbe din priviri sau doar ţi se pare. Într-un final, când ţi-ai pierdut orice speranţă că va face vreo mişcare, îl vezi că se ridică şi se îndreaptă spre tine. Tu iei poziţia de atac: spatele drept, sugi burta şi capul sus. Dar ţeapă, se duce doar la baie:))

Ar mai fi şi cei care ne plac şi cărora poate că le dăm numărul de telefon ca să vorbim şi a doua zi, dar din motive lesne de înţeles, pe ei nu o să îi analizez în postarea aceasta. În mare, cam astea ar fi tipurile de băieţi pe care i-am observat în cluburi. Aveţi completări? :))

Despre Eva
Please don't romanticize me. I am not who you think I am.

119 Responses to Băieţii de prin cluburi. Studiu de caz

  1. Dorin says:

    Dragut articolul :)), dar sunt nerabdator sa citesc postarea despre ” cei care ne plac şi cărora le dăm numărul de telefon ” 😛

    • Eva says:

      Nu plănuiam un astfel de articol, dar dacă mai primesc cereri…poate mă răzgândesc:))

      • Si eu sunt nerabdatoare sa citesc despre „cei care ne plac si carora le dam nr de tel ” 🙂

      • Ioana says:

        Daaaa da, vrem! 😀

      • orlando says:

        As fi chiar curios sa vad care sunt baieti aia … 🙂 P.S. Articolul asta e chiar dragut 🙂

      • Daiana Toma says:

        Vrem sa stim ce se intampla cu baietii carora le dam numarul

        • Un tip peste medie se evapora in astfel de situatii.Pt el nu esti o optiune.Are un anumit stil de viata, este sigur pe el si cu siguranta nu este singur, doar nu o sa crezi ca „nu si-a facut cont de facebook pt ca vrea sa-si provoace prietenii la discutii face 2 face”. Eu unul asta spun de fiecare data :)) Un tip din 10 merita atentia ta…si cand te gandesti ca trebuie sa porti alte 9 conversatii pe whatsapp cu tot felul de dubiosi pt asta. :))

      • Si eu vreau sa aflu despre acei baieti 😀 So… asteptam postarea!! Fantastic articol, apropo :)) m-am amuzat tocmai pentru ca, exact genul acesta de baieti gasesti in club. sunt de parere ca, daca ai vrea un tip serios cuminte si bun pentru o relatie (sa zic asa) il poti gasi cu usurinta in parc. O seara buna!!! Te pup.

        • de gasit ii gasim in parc, dar majoritatea celor draguti si finuti si care trebuie luati acasa din pacate se incadreaza in categoria aceea, ultima : cei care se uita insistent la tine si nu fac niciun pas. de fapt ii putem gasi peste tot, la metrou, in carrefour, pe strada. mare, mare pierdere, baieti !

          • WhiteT says:

            Este doar rezultatul unei „invatari prin experienta”. Unii nu suporta fitele si refuzurile de pe pozitie de superioritate. In fond, femeile au nevoie de barbati cel putin la fel de mult pe cat barbatii au nevoie de femei.

            P.S. Clubul nu e un loc minunat de agatat. Mult mai buna e sala de fitness sau parcul. Dai jos si celulita si baiatul te vede la lumina, ca nah, vorba aia, hainele si femeile se aleg la lumina.

          • Florin says:

            Da, iar apoi cand baietii astia din urma prind curaj, sunt automat incadrati in una din categoriile de mai sus. Ironia asta…

            Intr-adevar, clubul nu este locul optim pentru agatat „jumatatea”. In club te distrezi. Sexul de dupa poate fi considerat o „prelungire” a distractiei. Simplu.

          • Olga says:

            zambea*am* scuzeee :d

    • Imi place articolul tau. E ff interesant, dar si mai interesant si tragic e ca toate aceste categorii au succes… de aceea merg in club pt ca gasesc „fete” pt fiecare tipologie…

  2. Daniel Urda says:

    Am ras. Mult! :)) In grupul meu de prieteni cred ca am un exemplar din fiecare categorie pe care ai descris-o. Vreau continuarea si un articol „Fetele din cluburi”.

  3. Dana says:

    Cred ca toti putem spune ca avem cate un prieten din fiecare categorie, si asta e de bine.:) Daaar oricare dintre cei mai sus enumerati pot prezenta surprize placute (exceptand „batraneii”, as indrazni sa spun) dincolo de fatada lor de „intelectuali”, „papusi” si alte cele! 🙂

    • marcel says:

      nu va plac „batraneii” dar daca se apropie cu un pahar in mana si camasa descheiata mazare de una din voi ganditi total diferit

  4. Anca says:

    Ah, mai sunt si tipii dubiosi, dar s-ar putea sa am doar eu o chestie cu ei, si sa nu existe clar ca si categorie. :)) Si ultima parte m-a facut sincer sa zambesc; desi ma oftica situatiile de genu.

  5. tedy says:

    Niste nelamuriri : de ce in romania, niciodata o fata nu abordeaza un baiat in puburi, cluburi, desi in occident e ceva absolut normal ? Exista vreo lege nescrisa pe care eu nu o inteleg ? De ce am impresia cand ma duc in oras ca mai toate nu suporta sa le abordezi, sa initiezi vreo discutie , toate sunt venite asa cu fetele ori sunt deja cuplate etc ? Si nu e numai parerea mea; mai toti amicii cu care vb, si cred ca suntem cvasinormali, avem joburi normale , patim cam aceleasi chestii…ceva imi scapa; Oare nu cunosc locurile unde se socializeaza ? Mi se pare ca in romania, oriunde te-ai duce, e o chestie de venit in gasca, bisericute, refuz discutie…Am calatorit mult, da mi se pare ca in romania, lumea nu e foarte sociabila, te intreaba 2-3 intrebare cu ce te ocupi si in final ajungi, unde altundeva decat la bani …Si poate nu ar fi rau un articol despre fetele din cluburi…

    • Eva says:

      Nu ar fi rau un astfel de articol, insa nu pot sa-l scriu tot eu. Ar trebui sa vina din partea unui barbat 🙂

    • Alex says:

      Ai dreptate !!

    • nicole says:

      daca imi place eu abordez! :))) desi sunt atatea care ‘vai domne sunt femeie dc sa arat ca eu il plac?lasa-l pe el primul..nu te mai exterioriza”…aiurea..daca iti place destul de ce sa nu? posibil sa pierzi posibil sa nu 🙂 imi pla ce sa risc!

    • Rux says:

      Sincer chiar nu stiu ce club e ala fara fete agatabile si poate si dornice de mai mult. Aseara am fost in club cu un grup mai mare de oameni. Doua fete de la noi de la masa au dansat si au vorbit cu diversi baieti care le au abordat, in dreapta mea era un tip care agata diverse fete, dar a ramas mai mult la ultima pe care a agatat-o. Dansa cu ea, o lua in brate… mai avea un pic de o pipaia ca pe o statuie din cap pana in picoare si nu parea ca ar fi deranjat-o. Si nu il ultimul rand, in fata mea era o tipa cu niste pantaloni ft ft scurti care dansa, in jurul careia se aflau 4 baieti ( in timp s-au mai schimbat baietii), care o ovationau ii dadeau cu „baghetele de iluminat” peste fund si o luau uneori pe rand la dans dupa cate un mini spectacol…si astea doar langa mine. Asadar, cum poti sa zici tu ca nu poti socializa cu fetele din club?In ce club de pe Pamantul asta ai fost?:))

    • WhiteT says:

      pai nu abordeaza pentru ca le abordeaza baietii pe ele. Sarmanii incearca orice sa le intre in gratii zanelor ( putin mahalagioace, de multe ori ), iar tzeapa luata dupa tzeapa nu e de natura sa-i descurajeze. Clubul este, in cele mai multe cazuri, un loc in care fiecare pocnitoare neimplinita se poate duce, vopsita in culorile toamnei, sa-si testeze valoarea pe piata pasaricilor. Rareori o fata de calitate accepta sa sara in organul unui barbat despre care nu stie nimic si pe care atunci il vede prima data.
      Mult mai buna este sala de fitness sau diferite iesiri sportive, expozitii sau gen pentru agatat. Acolo fata are ocazia sa te vada mai mult timp, sa te cunoasca si sa capete incredere. In plus, e clar ca se ocupa de felul in care arata daca o vezi acolo si, in plus, o vezi la lumina. Chiar daca e receptionista la sediul multinationalei la care lucrezi, faptul ca treci zilnic pe acolo, faptul ca stie ca lucrezi acolo si nu la deratizare este de natura sa-i mai toceasca putin tzepii de fata batrana.

    • Annelise says:

      Da, exista o regula nescrisa 🙂

    • Diana says:

      Hmm interesant punct de vedere, m-am gandit si eu la asta sincer, punandu-ma in ipostaza unui baiat desigur. Sincer nici eu nu prea socializez cu persoane necunoscute in club/pub etc. pentru ca de cele mai multe ori am patit lucruri aiurea, si majoritatea care s-au bagat in seama, desi la inceput pareau ok, au facut niste gesturi care m-au socat. Ca sa nu mai vorbim de categoriile de mai sus, care constant imi sporesc neincrederea, dar nu cred ca e cazul tau. Anyway, cred ca o abordare sincera functioneaza de fiecare data. Eu prefer sa mi se spuna de la inceput care este motivul conversatiei, daca persoana ma place sau vrea doar sa socializeze, pentru ca asa eviti orice confuzie la modul „are prieten?”, „oare ma place si ea?” etc. Si da, majoritatea fetelor din cluburi de „fite” sunt dupa bani, ca doar deh la cat de bine cred ele ca arata au nevoie de ceva pe masura, cred ca asta e „gandirea” lor. Poate ar trebui sa incerci si alte locuri cu oameni mai simpli, care stiu sa se distreze pe bune, nu doar stau la bar in nu stiu ce haine, si nu danseaza deloc. La noi am impresia ca majoritatea persoanelor incerca sa para mai mult decat ceea ce sunt si cad deseori in penibil.

  6. Bianca says:

    pentru ultma categorie de baieti poti sa le spui ” timizi „

    • Ioana says:

      Timizi cu o doza mare de aroganta, din mom ce nu vin sa vorbeasca cu tine…desi te studiaza 2, 3 h:))))

      • Cosmin says:

        Da ultima categorie sunt cei timizi! Timidul din pacate dupa ce isi construieste un intreg scenariu in cap, cu replici, scene, miscari se ridica, isi da doua palme, zicandu- si gata ma duc!dar pe drum se razgandeste si bineinteles ca va merge la baie. De ce face asta? pentru ca in cealalta versiune a planului, se impiedica si cade in fata fetei sau o loveste din greseala cand o saluta si la final bineinteles va fi stangaci si va fi refuzat :-)…asta stie el de undeva..Timidul are nevoie de ce zice Tedy mai sus, o domnisoara indrazneata care sa il abordeze… 🙂

      • Alexandru says:

        😦 e usor sa punem etichete. E mai greu sa depunem eforturi pentru a aborda si a ajunge sa cunosti o persoana pe care o placi. Nu inteleg de ce doar baietii trebuie sa „vina” , nu inteleg de ce TREBUIE sa „”vina” si nu inteleg de ce aceia care din varii motive nu vin, sunt luati de fraieri sau lasi sau, mai diplomatic spus, timizi. Nu cred ca e vorba de aroganta. Mie personal imi place sa privesc fete frumoase care s-au aranjat pentru a atrage atentia asupra lor pentru o seara si consider ca privindu-le, practic, le dau satisfactie, ceea ce nu ma deranjeaza.

  7. absurdul says:

    Dar cei care nu merg în cluburi? 🙂

  8. Dar categoria celor care chiar merg in club sa danseze?

    • Eva says:

      Baietii din categoria care „merg in club DOAR ca sa danseze”, la fel ca si fetele din categoria „merg in club DOAR sa ma simt bine cu prietenii”…nu prea exista:))

      • Vlad says:

        cred ca te inseli. Eu sunt un umil consumator de muzica electronica putin mai underground si nu ma duc in club sa agat ci sa ma las purtat de muzica, sa mai descopar cate un producator nou, sa mai beau un pahar si sa socializez cu oamenii care impartasesc aceleasi gusturi. Si ajung acasa dimineata, multumit desi singur. Something wrong? Sau noi suntem o categorie aparte?

        • Eva says:

          Si daca apare vreo „ocazie”, vrei sa spui ca o refuzi pentru ca tu vrei DOAR sa asculti muzica? Hai sa fim sinceri… Nu mergem in cluburi doar ca sa dansam, vrem si sa cunoastem oameni noi, iar daca gasim pe cineva care ne atrage atentia ma indoiesc ca vreunul din noi o sa spuna „nu”.

          • Alexandru says:

            In ipoteza in care el doar vrea sa danseze si nu cauta „ocazii”, atunci o ocazie nu poate veni decat daca o domnisoara cocheta are curajul sa il abordeze pe el. Iar eu, personal, consider ca un club este cel mai prost loc in care sa cunosti oameni noi, din simplul motiv ca e foarte dificil sa auzi ce ti se spune. Nu stiu cum fac strainii, dar eu personal nu am cunoscut in club niciodata oameni noi, decat cu exceptia celor care erau deja la masa la care stateam si eu. Poate pentru ca sunt urat. Naiba stie.

          • v says:

            din moment ce s-a recomandat ca un consumator de muzica electronica (si cunoscand locurile de genul) nu cred ca este fizic posibil sa abordeze „ocazia” si tind sa cred ca 80% din persoanele asemenea lui merg doar pentru muzica dans si cele 2-3 pahare in cluburile de genul asta.

      • Kamara says:

        Gresit !

      • Nu merg doar sa danseze . Dar gandul cu care a plecat de acasa este cel de a dansa . Eu sunt unul dintre ei si sunt convins ca nu sunt singurul. Consider ca sunt si filosof, inteligent si nici corpul nu il am ruginit . Pe langa toate consum si o cantitatea semnificativa de alcool / iesire in club . Exista o categorie : Fericitii !

  9. Dan Mihalea says:

    Nu e o noutate faptul ca majoritatea tinerilor de la noi incearca sa copieze (evident romaneste) stilul de viata american…. sau… macar cel occidental. Seara cand treci pe Magheru sau N. Balcesu ai impresia ca treci de fapt pe un bulevard olandez, presarat cu „boutique”-uri ambulante de placere, in special langa Sala Dales; acolo e „spuma” in care descoperi noi specii 🙂

    Una peste alta, un post amuzant care mi-a adus aminte de „Atlasul de mitocanie urbana” al celor de la Radio Guerrilla. Eu unul prefer Ceai la Cotroceni sau la Vlaicu.
    Am fost o singura data intr-un „club” si mi-a ajuns 🙂

  10. schite says:

    bine punctat! te voi urmari

  11. antonimul says:

    @ Eva : Te contrazic, exista si baieti care merg in club sa danseze. Normal ca nu e singurul motiv, niciodata nu mergi in club cu un singur motiv, mergi si sa bei ceva, mergi sa uiti de stres, mergi sa fi altcineva, ai multe motive, dar sunt si tipi care merg in club sa danseze.

    Eu sunt unul dintre ei, si de fiecare data ma simt excelent, daca merg intr-un club in care muzica e pe gustul meu. Daca esti singur, mergi si cu ideea ca poate si gasesti o tipa acolo, dar in principal, mergi sa dansezi. De ce? Pentru ca dansul e o forma de exprimare si eliberare, uneori mai buna decat sexul.

  12. Victor says:

    Pozitia de atac?:))

  13. trif says:

    pana una alta va zic fiti tupeisti ,dar nu tot timpu dupa stare in club :)) desi cei tupeisti iau cam tot binenteles sunt refuzati multi , daca stai sa vezi dc o sa iti dai seama si nu ai nimic de pierdut ai incercat sigur este una si pt tine faza cu dansatul cum meri sa dansezi singur daca nu ai o companie in afara de prieteni ca cu ei oricum sunt prieteni ,deci faza cu simtitu bine sau dansul e ca te pune la punct alcolu si doar tu crezi ca ti-e bine dar mai bn ar fi cu o gagica ceva :)) dar iti dai seama a doua zi deci lasa dansu … de unu singur :))

  14. Pingback: Fetele de prin cluburi . Studiu de caz (2) | Jurnalul Evei

  15. robot/ul says:

    am ceva nervi, doar in atatea categori ne incadrati ? suntem mai complexi decat parem. Din relatarea ta, m-as incadra putin din ametitul, filosoful, intelectualul si papusa masculina.
    hai sa fim serios, cum decurc defapt lucrurile. sunt barbati (cred ca ma incadrez si eu, depinde de moment) intram, vedem care e treaba, .luam ceva de baut, nu poti sa stai fara sa ai ceva de baut, esti cu masina vei fi un „intelectual” deoarece nu poti sa bei, trebuie sa ajungi acasa cu masina, masina nu poti s-o lasi, e prea departe de acasa, de acolo si faza cu mergem in alta parte, in alta parte, unde pot sa beau si sa las si masina, offcourse. daca nu esti cu masina, e destul de ok, bagi ceva shoturi, vodka, e club, nu merge bere, si nici covrigei, te ametesti, intri in carateristica ta, a „ametitului”, e ok, atata timp cat nu te sprijini de un stalp. dansezi, simti ritmul, vezi o tipa. alcoolul te face instantaneu o „papusa masculina”, grozav, ii dai cateva replici de „filozov”, merge de fiecare data, personajul tau de ametit merge de fiecare data, o sa razi si la glumele ei. great! ai prins-o in plasa. O inviti acasa sau altundeva. Ups. Nu esti cu masina (spune ea) . WTF „pisi” daca eram cu masina nu mai beam. Si astfel ai ratat o partida buna. Chestia cu „stii ca am masina, dar e parca afara, o las aici merg cu taxiul”. Nu te va crede, crede ca esti un parlit, plm, nu o vei putea intretine. Deci in final oricum ai face, in club agati doar daca cumva cineva ti-a facut lipeala, ceva de genu , „uite tipul ala care sta cuminte, ce zici”. Sau stii , „fata ce strica o data, sa-sa nu te suna dupa aia, nu-si va aduce aminte e prea beat”. Poate doar asa, nicidecum printr-o discute serioase cu cuvinte mari intr-un club cu muzica tare, care chiar imi place, unde se danseaza, nu se poarta discutii. Lasati limbajul corpului sa vorbeasca, nu voi (fetele de club).

  16. Vasile says:

    Aceste categorii (hai să le spunem și așa), nu-i includ doar pe „pațanii” sau „bratanii” de prin cluburi. În ele se regăsesc și ceilalți băieți la fel de bine.

  17. Pingback: Ghid de bune maniere in club « Big City Life

  18. Amicul says:

    si eu astept ca sa ne dezvalui multe despre cealalta categorie ” cei care ne plac şi cărora le dăm numărul de telefon ” ..chiar vreau sa vad ce cerinte ar trebui sa indeplineasca barbatul, despre care zici ca te`ai lasa „dusa de val” si i`ai da numarul tau de telefon.

    iar despre categoria celor „timizi” aici se poate discuta mult pe aceasta tema iar una dintre ideile care imi vin acum in minte, ar fi neincrederea in sine; probabil el se simte inferior fata de ceilalti barbati din jur, care te`ar putea aborda cu mai mare usurinta, datorita aspectului fizic , care la prima privire conteaza foarte mult aici sa subintelegem faptul ca el se va vedea mult mai repede si usor respins de catre tine din cauza aspectului fizic care nu il avantajeaza.

  19. mia says:

    depinde in ce cluburi ai fost pt inspiratie….daca ai fost in centrul vechi,regie sau alte cluburi micute e clar ca doar astfel de oameni intalnesti. 🙂

  20. Alex says:

    „ne ducem in cluburi sa dansam” auzi la ea :)))

  21. Lo says:

    …i-ai uitat pe cei cheliosi/semicheliosi, +100kg, ceafa lata, camasa mulata pe cele 2 randuri de burta, accesorizati cu o privire de killer, aburita de alcool, cate un trabuc (ca isi permit, ce naiba…) si eventual o „papushe”…nu prea frecventez eu cluburile, dar ii observ in toate pozele postate de cluburile renumite din buc….si ma ingrozesc de cat de multi „macho” de-astia sunt…parca au impanzit orasul… si nu poti fi barbat adevarat decat daca semeni izbitor cu un…mistret :))) cat despre IQ…li se citeste in privire :p pun pariu ca nu pot purta o conversatie fara sa rosteasca la fiecare 2 propozitii cuv „sex”… :)))

  22. Ianis says:

    o sa ajungi mare jurnalista…

  23. Violeta says:

    E foarte amuzant articolul, chiar mi-a placut 😀

  24. Lipseste categoria „manelisti”, care, din pacate, sunt cei mai multi. Cam aceiasi la care se refera Lo.

  25. Andrei Rinea says:

    Tare partea cu „Dar ţeapă, se duce doar la baie:))” ;)))

  26. Esqvilyn says:

    Bestial articolul :D.
    Cele mai tari categorii sunt „intelectualul” si „papusile masculine”, ceva mai tare fiind cea din urma. Pentru „intelectual” m-a convins “Vrei să mergem în altă parte?”, care e o intrebare de control: daca fata spune „da” inseamna ca e suficient de interesata. Dar a vorbi prea mult despre tine, dar atentie, repetitiv (caci le povestesti viata mai multor fete), e cam o pierdere de timp. „Papusile masculine” stiu cel mai bine care e esenta atractiei: fizicul. Si maximizeaza acest factor. Caci nu e despre cuvinte :).

    Apropo, eu sunt din categoria fara nume. Timiditatea, ce sa-i faci? … :))

  27. Ralu says:

    As avea o intrebare: pe cei care merg in club numai ca sa barfeasca in ce categorie ii incadram? Am asistat la asa ceva de cateva ori, involuntar bineinteles, unde baietii asta faceau in club: se imbatau ( la un stadiu crunt) si erau atat de ocupati cu barfa – in special cea legata de femei, vestimentatie, machiaj si ‘cazier’ incat uitau efectiv sa mai agate sau sa danseze. Nu pun problema de a fi agatati, desi orientarile sexuale erau destul de evidente, asta nu prea se intampla.
    P.S: Sincere felicitari pt blog Eva, keep going!;)

    • vladvvlad says:

      Din experienta…. tre sa intreb ca imi da cu virgula: din iesirile mele in cluburi cu prietenii, cand ajungeam la stadiul „crunt” de beti… crede-ma ca numai de stat la barfa nu mai eram in stare. Intrebarea mea: Exista categoria de barbati beti si barfitori(in club bineinteles), in conditiile in care de cele mai multe ori volumul din boxe te face sa vorbesti prin semne?

  28. mda….completare as fi EU… ca nu ma regasesc in nici o categorie descrisa mai sus… =))

  29. Cristina says:

    imi place articolul ^_^ ii biniditat 😀 … Tine-o tot asa !! Multa bafta in continuare !! :*

  30. John says:

    Din ultima categorie fac si eu parte, exceptie partea cu zambitul. Adica pur si simplu admir unele tipe cum zicea si altu mai sus, frumoase rau. De agatat mi se pare al naibii de incomod in club, mai ales ca, nu auzi nici pe dracu. Trebuie sa tipam unu in urechea celuilalt, fuck that. Nu-mi dau nici aere acuma ca ma duc DOAR sa dansez, pt aia trebuie sa fiu destul de ametit.

    Si referitor la aia cu numaru de telefon … nu stiu voi, dar eu, ca baiat, urasc, mai dar uraaasc sa-i vad pe aia cum vin si va cer direct numaru, gen 2-3 cuvinte „buna esti frumoasa bla bla … nu-mi dai si mie numaru tau??” BAAAA CE MM faci colectie de numere, nici nu stai sa vezi cum e femeia, sa o cunosti naibii 5 minute macar.
    Mda.

  31. stefan says:

    o prostie…..

  32. Jagermeister says:

    ti-as scrie eu articolu fetele in club.. dar intru in concurentza cu dexu la cate specimene am vazut :))))) … suntetzi combinari de n luate cate n.. si iti trebuie practica sa catalogezi pe cineva .. ce ai spus u mai sus.. e asa vag.. si de amuzament.. o vaga idee despre cum ar fi o persoana.. dar crede-ma cel mai complex lucru pe pamant e creierul uman .. si poate sa se schimbe intr-o secunda.. dar uite ca idee.. niste categorii de fete din cluburi : „prea bune pentru oricine” .. dak le spui o propozitzie mai complexa se dau pe spate si se despart picioarele… ” petrecaretzele” .. beau cateodata mai mult ca un barbat.. si standardele scad de la pahar la pahar .. ” cele care au venit sa faca caterik ” .. se imbraca de iti cad ochii asteapta sa te dai la ele.. doar ca sa te respinga , o chestiune de amuzament ptr ambele sexe :X si asa mai departe.! .

    Idea e pentru a cataloga pe cineva.. e greu… nu spun ca nu sunt sabloane.. dupa care ne ghidam .. desigur exista.. dar fiecare persoana e unica si n-ai cum sa o bagi intr-un sablon dak nu o cunosti .. si eu am catalogat la amuzament.. nu inseamna ca am dreptate 😉

  33. Bogdan says:

    Zii despre aia care va plac.Si ce nu va place la aia care stau la masa si va analizeaza?Nu va place sa faceti voi primul pas?

  34. Distratul says:

    Distratul. Cel care vine intre fetele care danseaza, se asigura ca l-au vazut si danseaza la inceput pe langa ele, cautand un ritm comun, asigurandu-se ca inca le mai are atentia. Asa le saluta el. Daca ele il primesc, va dansa cu ele.

  35. Ana says:

    Pai bine mai Eva…. abia acum m-am prins ca cenzurezi comentariile… si doar nu am folosit un limbaj nepotrivit… doar ma intrebam de cand este acceptabil sa fim rasisti si toata lumea sa se amuze… dar ma rog, am zis-o atunci si o repet si acum. La asa blogista asa cititori…..:) sunt sigura ca nici asta nu va trece de cenzura. Nu sunt unul din ‘urmaritorii’, dar data fiind tentativa mea de a posta un comentariu, imi tot vin e-mailuri e cate ori comenteaza cineva aici.

    • Ana says:

      Pai acum iti datorez o scuza… abia dupa ce mi-a aparut comentariul am realizat ca ai sters cuvintelul buclucas. Scuze si felicitari ca ai realizat ca ai responsabilitati care vin odata cu popularitatea. Mult succes in viitor.

  36. foarte, foarte bun. mai sunt si stalkerii aia care vin la tine, le dai de inteles ca nu esti interesata , ba le si spui pe sleau ca NU si tot degeaba, se pun langa tine si chiar daca nu-ti mai zic nimic, tot stau cu ochii pe tine de ori pleci, ori iti intra bautura cu noduri. mie mi s-a intamplat de cateva ori.

  37. nana says:

    un articol care nu face decat sa evidentieze latura „misogina” a femeilor, sa-mi fie permisa exprimarea,daca tu incadrezi barbatul,nu barbatii ci barbatul precum am spus, in 6 categorii,iarta-ma dar ori esti pura si neatinsa ori ai „inflorit” de prea multe ori si ai inceput sa dai semne de oboseala…in fine, e ca si cum un barbat ar incadra femeia intr-o singura categorie, pentru ca in cazul vostru chiar se poate…si nu, nu voi spune c…a cum probabil te astepti ca sa ai motiv sa-ti scoti ghearele, ci femeie si atat. Foarte slab articolul si deloc realist.

    • Alex says:

      Antonimul ” misoginismului ” este ” misandria „. si da, sunt de acord cu tine! nu inteleg prostia asta cu razboiul sexelor. daca oamenii ar petrece mai mult timp apropiidu-se de cei din jur si mai putin timp formandu-si prejudecati despre RESTUL lumii in temeiul experientelor individuale, lumea ar fi mai frumoasa, iar relatiile ar fi mai usoare, mai frumoase si mai placute pentru amandoi cei implicati. hell poate chiar pentru amantrei, daca e cazul…

  38. dresorul de feline says:

    Ai uitat „dresorul de feline”. Este de obicei cel care pleacă cu fata sau cu mai multe fete.

  39. nevedempeobanca says:

    stiu eu un tip de fete -> Scriitoarele, se duc in club asteptand sa fie agatate sub pretextul ca se distreaza si cand saracii libidinosi incearca sa le agate, iar „talentul” lor nu convine, stramba din nas si scriu seara pe blog despre ei impartindu-i in categorii. Si nu e ca si cum doamne fereste in astfel de locuri te duci sa agati……… nuuuuuu………in cluburi merg oameni ca Daniil Sihastru

  40. Bur says:

    Mai sunt hipsterii- care stau acolo in club, chiar daca e ‘prea mainstream’, sau acolo, incruntati. Mai sunt baietii de revista care nu traiesc decat pentru ultima colectie de la zara men- astia imi plac mie, astia sunt ‘too fresh’ sa abordeze pe cineva, ei au venit sa se uite lumea la ei, sa le admire tinuta, eventual barba- mai sunt si oameni pentru care aparatul de ras nu s-a inventat.

  41. Andrei says:

    bun bun articolul 😛 as

  42. cineva says:

    Dacă îmi dai voie să subliniez câte ceva la „băieţii care se uită insistent la tine toată noaptea, dar nu-şi fac curaj să vină să te abordeze:))”, anume ăștia sunt de mai multe „rase”. Prima ar fi cea descrisă de tine.
    O altă rasă ar fi rătăciții. Acele persoane care au venit mai mult trase de pantof, care deși au un IQ mai ridicat față de alții nu se lasă abordați de orice frunte-ngusta, transpirată și emanând puternic a parfum de-ți taie orice vorbă. Rătăciți care au venit doar să-și mai petreacă timpul uitând de „singurătatea” în care se regăsesc și care doar superficial răspund din când în când damfului de gin stropit de sâsâiala interlocutorului. Mai bine zis, nici ei nu știu de ce sunt acolo.
    Acești solitari, țin foarte mult felul în care se mișcă persoana pe care „o admiră din cap până în picioare”, indiferent de genul de muzică. Își poți da seama de multe reacții ale persoanei respective din felul cum dansează. E grațioasă sau nu, calmă și iute în același timp, simte sau nu muzica, zâmbește, își intră în rol… OK, pare să fie ce ar căuta. Se uită la fața ta și trăsăturile feței tale îi zic la fel de multe ca și mișcările pe care le faci. O față senină întotdeauna atrage priviri tocmai prin simplitatea ei. Îți cântărește zâmbetul și pupila ochilor căutând o curiozitate ridicând din sprâncene pentru că nu știe cum să interpreteze zâmbetul tău. Dar continuă să admire cum te incrunti uneori și cat de des clipești când înaltele piesei pe care dansezi îți zgârie timpanul. Îți admiră stilul vestimentar. Calculează și apoi compară… Wainting… waiting… Ok. Trage linie și își face curaj bazându-se poate doar pe contactul vizual, sperând cumva să afle mai multe despre tine când e mai aproape. Dar surpriză! Te-ai întors cu fața la el, a dispărut elementul surprinderii, toată strategia i-ai dat-o peste cap și panicat să nu cadă în penibil deviază de la „target” fie sub pretextul că a uitat ceva, fie după cum ai zis și tu „se duce doar la baie”. Știe că te-ai prins, dar tot nu îndrăznește pentru că n-are suficientă încredere în el, frica de un eșec. Și cu siguranță, nu-l vei mai regăsi prea de curând în club, pentru că nu-i plac cluburile. Dar poate peste un an vei găsi aceeași „Cenușăreasă” admirându-te iar.

    • Amaro says:

      Foarte bine punctat… Sunt total de acord cu „Cineva”, insa as vrea sa mai adaug ca exista si partea cand, tu te uiti la ea o analizezi o ora, doua…schimbati priviri, zambete subtile si la un moment dat incerci sa abordezi „subiectul” dar iti dai seama ca vei fi respins pentru ca ceva anume o dat-o de gol atunci cand ai inceput sa faci pasi catre ea, si hotarasti totusi sa treci pe langa..:)

  43. Diana says:

    Cat adevaaar ,serios !! :))

  44. Anonima says:

    Simpatic articolul. L-am citit si pe cel legat de categoriile de fete din club. E amuzant un singur lucru… cred ca orice fata / orice baiat a fost in club din multe motive: ca e cool, sa te afisezi, sa socializezi, sa agati, sa dansezi, sa fi cu gasca, sa iti ineci amarul, sa te razbuni pe o situatie/persoana, sa sarbatoresti, sa… De fiecare data alt motiv si poate uneori pentru toate.
    Baieti si fete. Dragilor, ipotetic vorbind sa zicem ca mergeti in club sa dansati doar sau sa fiti cu gasca sa nu imi spuneti mie ca nu va doriti acolo in cel mai ascuns coltisor din mintea voastra sa fiti remarcati de cel putin o persoana. Nu conteaza ca va vorbeste, nu conteaza cum si cat va priveste… IMPORTANT pentru orice persoana in viata este sa fie REMARCAT. Nu conteaza motivul ca esti avid dupa atentie, ca vrei sa te simti apreciat, ca vrei sa vezi ca mai poti, ca… Vrei sa fi vazut indiferent unde iesi: in club , in parc, in mall, pe strada , la magazin, la scoala….Face parte din caracterul uman, nevoia de atentie , de recunoastere. Nu te duci in club sa faci conversatii inteligente… nu ai cum. Te duci sa privesti , sa dansezi, sa te incarci cu energie. Desi suntem diferiti (si suntem diferiti si e bine ca suntem diferiti) in unele aspecte ne asemanam incredibil de mult, iar unul din aceste aspecte este nevoia de atentie. Ma tot repet. In fine, nu vreau sa para ca fac morala. Toti judecam si toti avem o parere, in fond e dreptul fiecaruia…
    Oricum, bun articolul. Bafta!

  45. De la tematica, la compozitie, final deschis care te pune pe gandur, un limbaj usor, si niste imaginzi implementate cu succes. Cu siguranta cine citeste acest articol, inchide ochii si chiar si fara bubuitul din club gaseste un chip specific fiecare categorii. Frumos

  46. punKreas says:

    Stii ce zicem noi, barbati, femeilor carora nu le-o putem trage? „E curva, coaie!”.
    Cam asa sunt si femeile cand ajung acasa din club fara sa fi fost agatate de vreun barbat…se apuca de scris un articol despre tipurile de barbati din club :))

  47. raluca says:

    ar mai fi o categorie, am intalnit eu…o combinatie intre ultima categorie si ametitul. tipul care se uita toata noaptea la tine si nu indrazneste sa te abordeze, dar totusi dupa multe ore si pahare de alcool, se transforma in tipul Ametit, si vine la tine sa te obordeze cu o usoara timiditate :)))

  48. Parca ar mai fi o categorie de masculi pe care nu o abordasi tu.Ceva gen „papusa masculina” dar care nu da doi bani pe fetele din club;sta pe un scaun la nimereala, isi bea berea sau ce are pe masa,nu da doi bani pe fetele din jur,iar tu te gandesti:”Inalt,blond,ochi albastri, sala,,tare bun,nu e casatorit dar nu pare sa fie interesat de fitoasele din club. Asta sigur e gay”; iar dupa juma’ de ora ii vine si partenera =))=))

  49. cosmin says:

    mda…cand merg in weekend sa dansez :))) de parca mai exista persoane pe lumea asta care merg in cluburi sa danseze…bravo.ok … animatoarele acelea fenomenale danseaza….dumneavoastra restul fetelor asteptati sa fiti agatate, sa fiti servite cu nu conteaza ce…alcool sa fie….si plecati frustrate maxim daca nici macar un gen din cei descrisi mai sus nu va observa…succes la…dans:))

  50. scrie și despre fetele din club. de dragul cititoarei căreia i se pare că ești vocea ce nu a reușit să o lase să zboare, tocmai pentru că tu spui lucrurilor frumos, departe de răutăcios, elegant și delicios.

  51. marian says:

    ce asteptati ?e lesne de inteles cei care le plac sunt tabu,nu se va vorbi niciodata despre ei pt ca ei sunt cei care `dau` la ele!femeile se lauda cu barbatii pe care ii refuza ,mai putin cu cei care se culca(se intampla si asta dar mai rar) cat despre straini stiti cum se spune:stati cu ochii pe straini nu pe romani ,ca au bani putini! oricum e tare articolul !like

  52. Gigel says:

    Adevarul e ca in Romania , in cluburi nu se (mai) agata. Faza cu dansatu e prosteala. Toata lumea vine sa cunoasca pe cineva. Problema e la cap. Ipocrizia, ideile preconcepute, precum si luna de pe cer impedica tinerii (mai ales tinerele prostite de filme si hollywood) ca la noi e ca in america. E pe dracu. Suntem niste copiatori sinistrii de tot felul de clisee, haine si atitudini iar in esenta ei, sunt niste cocalari iar ele niste prostituate „virgine”, fie si moral. Am colindat globu asta in lung si lat si nicaieri n-am vazut o problema mai mare in a comunica decat la noi, chiar si in cluburi. La noi baza e , sa studiezi indelung pe alalalt cum e, ce ceas are, daca e gay si niciodata sa nu faci pasu, deh orgoliu ciobanului/ciobancei. Problema e ca ele, romancele, vor bani, brad pitt, potenta de nigeria si portofel de patriciu. Nu toate, da 85 la suta asta vor. Numa ca nu primesc si atunci e naspa. Treziti-va din minciuna, prosteli si fiti mai autentice/autentici. In Bucuresti e si mai nasol, femeile sunt cam barbate, in vorba si atitudine si e gretos. Geaba va luati esarfe si o ardeti frantuzeste, daca fondu e din baltagu. Iaca aici un blog de aiurea sa vada romanu cum gandesc unii vestici despre romance, comentariile sunt miez. http://claritaslux.com/girls/romanian-women/

  53. Ioana says:

    :)) super articolul, as avea ceva de completat la straini, pe cei care i-am intalnit eu mergeau direct la tinta, o combinatie intre ametitul si strainul care spic inglish, conversatia a sunat ceva de genu: hello, speak english, me and my friends love you, we want just sex tonight. Me: i’ m married so now sex tonight for you, bye bye! :)))) so, nu chiar toti sunt stingheri si linistiti :))))

  54. ale says:

    Foarte adevarat articlolul, insa daca se poate sa mai adaug o categorie ar fi baietii inabordabili, care se cred superiori si nu fac altceva decat sa analizeze lumea. Si ar mai fi persoanele care sunt „in lumea lor” au venit doar sa danseze si sa se distreze un grupul lor, nu-i intereseaza nicia sa agate si nici sa fie agatati.:)

  55. Edy says:

    Cu siguranta mi-a atras atentia articolul tau. Felicitari! Poate chiar descrie relativ amanuntit baietii intalniti in cluburi. Dar tare as vrea sa iti vad parerea despre fetele din club. Cum le-ai cataloga, cum le-ai descrie, atat dupa aspectul fizic, vestimentatie, comportament, etc.

  56. Eugen says:

    Dar voua v-ar placea sa fiti introduse intr-o categorie?! Va raportati la „baietii din cluburi”, va suna cunoscut „Sunt ceea ce critic” ?! Pe langa asta, ce cauti in cluburi? :)) Vesnic nemultumitelor.

  57. Alina Ionela says:

    As adauga ca aceste categorii de baieti se gasesc pretutindeni , nu doar in cluburi . 🙂

  58. Ada Blendea says:

    Ai omis tipul dansatorului. Indiferent de piesă, indiferent de eveniment, he’s got the moves. Bine, de cele mai multe ori, nu pe alea potrivite, dar deh, se exprimă prin dans, unde, desigur, are pretenția să-ți dea lecții. Și singurul lucru mai rău decât intenția lui este entuziasmul lui. :)))

  59. Livia dumitrescu says:

    articolul se adreseaza mediei de varsta de 25 de ani…mi-ar placea sa citesc o analiza a tipurilor de barbati aflati la 35-40 de ani de prin club….sau astia se incadreaza la categoria „batranei”? :))))

  60. rusalin says:

    clar nu m-ai intalnit!

  61. Razvan says:

    Cred ca iti plac femeile 🙂

  62. angel' says:

    Ai uitat sa mentionezi pe cei care incurca clubul cu o casa de toleranta si considera ca toate femeile din acea incapere sunt usuratice pt simplul fapt ca se afla acolo iar daca îi respingi ( ceea ce cred ca se intampla foarte des pt ca habar nu au cum sa abordeze cu stil o domnisoara,e ia direct cu iintrebari de genul : dansam papusa sau iti cere nr de telefon inainte de a te intreba cum te cheama) iti insira tot felul de jigniri. Eu i-as numii cocalari, ca sa nu-i jignesc prea tare.

  63. ZB says:

    lucrez in club … si iti dau dreptate…asa e din pacate…

  64. mda says:

    Fii atentă la asta… tipul de fete care merg în cluburi… o să mori de râs… deci vine așa: toate fetele merg în cluburi să danseze, dar să-mi bag picioarele de am prins 2 în viața mea care știau cum. În rest, fetele care merg în cluburi sunt niște curve îmbrăcate mai ceva ca niște curve, pe care dacă vrei să le inviți la un pahar de băutură sau la 2 povești se uită de parcă e ceva în neregulă cu tine. Târfă: dacă vroiai să fii lăsată în pace atunci de ce nu ai stat în morții lu mumă-ta acasă?

  65. Savedarkart. says:

    Doamne,Eva…cat de frumos poti sa pui totul in pagina. Te citesc de ceva vreme insa niciodata nu am lasat vreun mesaj. Doar te felicit si iti spun sa continui! Scrii foarte frumos..te-ai nascut sa o faci si sunt sigura ca niciodata n-o sa te lasi, chiar daca o sa faci asta pt stranepotii tai:)) glumesc..nu te lasa, scrie aici ca o faci foarte bine.
    Referitor la articol…
    Hm..multa dreptate in tot ce ai scris acolo, extrem de multa dreptate si in unele cazuri..adevar trist. Eu am o problema cu „papusile”, baietii aia sunt atat de gretosi( eu personal asa ii consider, din pacate..dar serios..sunt gretosi)..de ce au impresia ca ei pot sa „faca” orice fata si ca niciuna nu le scapa?!!! Oare de ce au impresia ca fizicul este punctul forte??? serios..stiu ca traim intr-o lume in care fizicul conteaza si bla bla..dar papusile astea masculine, cat si cele feminine, exagereaza rau de tot. De cele mai multe ori papusile astea masculine ajung intr-un final sa se implice intr-o relatie..serioasa cat se poate si sa tina la o fata, insa in timp ( la majoritateaaaaaa:| ) totul se duce pt ca le trece si revin la vechiurile obiceiuri…am dreptate? ei ajung sa fie batraneii( cei despre care ai spus tu) care fug dupa fete tinerele..fie ca inca mai arata bine la cei 45 de ani( stiu multi barbati de varsta asta sau si mai si care arata socant de bine..) fie ca-s plin de bani…si agata fete de varsta copiilor de acasa.
    Deci cu papusile si batraneii cam o problema grava:)) restu’ as putea spune ca sunt ok..aia parca sunt mai aproape de realitate, astia..se rup.
    Iar ultima categorie…hm..cred ca orice fata a nimerit un baiat de genul asta:)) trebuie sa recunoastem. E trist cand vezi ca dupa ce te priveste o noapte intreaga si vezi ca te-ar ” manca”..nu face nimic si pleci acasa dezamagita..cu intrebari de genul „cum ar fi fost daca venea la mine?? ” .
    Am avut si eu o intamplare de genul asta prin 2011…cand am mers la mare, baiatul de langa prosopul meu a facut ceva de genu..ne uitam insistent unul la celalat, insa niciunu nu a facut nimic* eu aseptam sa faca el, recunosc* :))) probabil ii era rusine..:-?? eu eram impreuna cu parintii mei, el cu ai lui..si poate nu stia cum sa abordeze situatia. Insa am ramas cu un gust amar..inca ma intreb ce-ar fi fost daca mi-ar fi zis „buna”:)) in fine, categoria asta e cu dus si intors..baietii astia tre sa se hotarasca, ori isi muta privirea..ori ajung la noi..ca noi la ei never:)))).
    Am dreptate?

  66. Ghinda says:

    Bun subiectul , pe langa aia care va plac si carora le-ati da nr de tel , dar nu vi-l cer pt ca nu va baga in seama proobabil :)) astept si un articol de genul: fetele din cluburi , care sa fim seriosi , sunt de 10 ori multe mai specimene :))) oricum de punctat ai punctat bine in articolul asta. Mare lucru sa nu fie scris de un baiat :))

  67. cata says:

    Iti sugerez cu tarie sa incerci si cluburile/puburile urbane, nu doar cele de la tara..poate poate iti schimbi parerea 🙂

  68. Mydas says:

    Barbatii din club sunt de doua tipuri:
    Cei care se cred buricul pamantului, si cei care au pamant in buric.

  69. Pingback: Despre etichetare, tipuri de bărbaţi..

  70. Dracovski Lucian says:

    :))))) si ce zi grea am avut:))) multumesc…in prima faza persoanei care a adus cumva articolul in ”vazduhul” meu:))), foarte simpatic:D dar mai ales tie…”naratoarea” l-ai luat si pe Creanga Nica:))
    trebuie sa admit totusi faptul ca pe alocuri ma regasesc prin toate categoriile cate ”nitzel” dar nu pot fi de condamnat:))) o zi grea, un extra glass…si alte motive demne de inclus la categoria…”fara titulatura” sau…”fara titulatura pentru toata lumea”:))) pacat, asteptam continuarea:D

  71. g2-915d4011c328c7f492e201fb7bd0f120 says:

    Ma bucur sincer sa aflu ca mai sunt fete care ar vrea baieti cuminti, mai timizi… dar asezati.
    De cele mai multe ori e greu pana iti faci curaj :)), daca nu incerci nu castigi…
    In ziua de azi cand fita e la moda cu greu mai gasesti pe cineva care sa fie ok.

Lasă un comentariu