Revedere

94fe6fc6b561988ea475589003d674ad (1)

              Nu a bătut la uşă, a păşit în camera de hotel hotărâtă, mânată de dorinţă, conştientă de ceea ce avea să se întâmple şi nerăbdătoare ca visul să se consume cât mai repede. Ştia că o aşteaptă. Avea mintea goală, şi stomacul la fel, dar îşi simţea sângele curgând şuvoaie în trupul ei, o furnicau degetele până la vârfuri şi inima nebună, tânără şi înfometată stătea să îi iasă din piept. Cămaşa verde din mătase transparentă, strânsă în talie, provocatoare, îi urma fidelă ritmul alert al respiraţiei, îi mângâia bustul tare, care avea să devină plastilina între palmele lui câteva momente mai târziu. Gândul ăsta i-a tăiat respiraţia pentru o secundă, forţând-o să înghită în sec, iar o broboană rece i s-a prelins sălbatic dinspre claviculă spre sâni şi s-a pierdut în crestătura de la care el nu mai putea să îşi ia ochii acum. Dar nu era un gând, ea nu mai gândea. Era o dorinţă, mistuitoare, animalică, o poftă carnală care puse stăpânire pe ea încă de se cazase în hotelul ăla fără bagaje. Îşi uitase acasă toate regulile şi inhibiţiile, toată moralitatea care o încorseta zi de zi până la sufocare. Se simţea liberă. Avea mintea goală acum, tot ce simţea era dorinţa. Şi fusta aia mulată, cu talie înaltă, care completa de minune tocurile şi îi făcea picioarele să pară nesfârşite, o strângea, strigând parcă să fie dezbracată. Acum o mai încorsetau doar hainele, doar lenjeria lipită de pielea ei, devenită prea strâmtă, parcă prea groasă, simţea că dacă nu scapă de ea curând nu va mai putea să respire.

              Printre draperii apusul pătrundea pe alocuri în cameră.

            Atmosfera era încărcată. Era cald, mult prea cald, aparatul care respira aer rece în încăperea aia străină, tot mai mică, dintr-odată nu mai reuşea să faţă fată. O privea cu ochi flămânzi, licărind, pe cea lângă care aproape descoperise iubirea cu timp în urmă. Dar nu mai era copila aia, de data asta se arata în faţa lui mai femeie ca oricare alta, de la depărtare mirosea a dorinţă, de parcă toată pasiunea de pe pământ s-a scurs în fiinţa aia care răspândea acum în faţa lui erotism prin toţi porii. S-a simţit uşurat când s-a apropiat şi l-a sărutat brutal în timp ce şi-a împletit braţele de după gâtul lui, pentru că n-ar fi ştiut ce să spună. Era frumoasă. Prea frumoasă. Recunoştea acelaşi gust de vişine şi buzele îi erau la fel de moi, iar degetele lui se plimbau prin părul ei cu aceeaşi lejeritate de altădată. A sărutat-o după gât şi mirosul de mare l-a făcut să se simtă ca acasă, iar sânii ei, plamaduiti parcă după palmele sale, l-au facut să o dorească şi mai mult la gândul că e aici, că e „a lui” şi n-a încetat niciodată să fie. Dar nu mai era ea, se schimbase ceva. Şi-a dat seama de asta când şi-a înfipt sălbatic degetele în carnea sa de parcă ar fi vrut să-l înveţe şi pe el ce e durerea. Nu şi-au vorbit prin cuvinte, dar a intrat şi el în jocul ei sălbatic, erau ca doi primitivi care descopereau chiar atunci pe loc ce înseamnă să îţi scurgi minţile şi să te contopeşti cu cineva, să te dizolvi fiinţă în fiinţa şi să te inunde plăcerea, precum o apă care îşi iese din matcă şi se revarsă sălbatic, în lume după bunul plac şi propria voie. Fără să-şi dea seama când, o eliberase de lenjeria care o sufoca mai devreme. Curios, acum îi era şi mai greu să respire.

          Se făcuse deja beznă când şi-au spus primele cuvinte. Hainele le erau împrăştiate prin cameră, la fel le erau şi gândurile, la fel şi trupurile lor lipsite de vlagă. Ea se simţea de parcă făcuse dragoste pentru prima dată, el o simţea a lui fără să o mai cunoască.

” Ce s-a întâmplat cu tine?”

              S-a întors spre el şi i-ar fi spus atatea, dar învăţase ceva în seara aia, că atunci cand sunt in plus cuvintele murdăresc iubirea. Şi-a lăsat capul pe pieptul lui, nu fusese nicicând mai bine. A zâmbit.

„Tu te întâmpli de fiecare dată”.

Despre Eva
Please don't romanticize me. I am not who you think I am.

37 Responses to Revedere

 1. Fara cuvinte !! Am citit fara sa respir pana la sfarsit 😡 !

 2. valeria says:

  e diferit de ce ai scris pana acum … dar imi place foarte mult stilul ! postarea mea preferata din ultima vreme 🙂 sper sa mai apara postari pline de pasiune.

 3. R says:

  „Îşi uitase acasă toate regulile şi inhibiţiile, toată moralitatea care o încorseta zi de zi până la sufocare. Se simţea liberă. Avea mintea goală acum, tot ce simţea era dorinţa. ” Frumos scris! 🙂

 4. Isabela says:

  uneori cuvintele multe murdăresc iubirea. – uau..

 5. Alina says:

  Articolul tau e o fantezie frumos povestita;mi-a placut. M-a pus insa pe ganduri: oare numai pe mine nu ma incorseteaza moralitatea? Eu sunt foarte morala si in acelasi timp foarte libera, in stare de orice nebunie imi trece prin minte, daca ma aflu in compania potrivita :))

 6. Mi-ar placea sa cunosc mintea din spatele acestor cuvinte, si chiar sa scriem ceva impreuna.
  Scriam si eu pe blog, dar m-am lasat si mi-am creat o pagina pe facebook. Daca ai placerea si timp poti intra:
  https://www.facebook.com/thepoetryoflove . Scuze de reclama

  Amintirii, dorinte, toate cuprinse in aceste cuvinte, ce te prind si nu te mai lasa, ce ajungi sa le simti ca si cum ar fi ale tale, cuvinte ce iti devin trecut si dorinte ce se aprind ..

 7. Ea says:

  Mi se intampla mereu cu el … pana intr`o zi cand am decis amandoi ca acel „ceva” consuma tot in cale, asa ca „ar fi bine sa nu ne mai cunoastem”. Nu am mai vorbit de un an, ne`am rupt total, dar sunt sigura ca si peste 20 daca ne vom intalni, va fi la fel. Sper sa nu il mai vad niciodata 🙂

  • El says:

   Intre mine si ea era o pasiune atat de puternica. ..incat se simtea efectiv focul si fierbanteala….ca intr-un vulcan. A erupt in cele din urma….si a mistuit totul in calea lui. A fost de necontrolat.
   O parte din mine vrea sa uite de ea in totalitate. Insa asta este imposibil.

   Indiferent daca ne mai intalnim sau nu…nucleul ramane acolo. E fierbinte si acum acolo…mi-e teama ce se poate intampla daca se reactiveaza!

   • Ea says:

    Probabil esti un alt El, pentru ca acel El nu ar fi raspuns niciodata la asta. Dar e bine de stiut ca acest lucru se intampla si altor oameni .. e inedit, si nociv, si .. inefabil.

 8. serenade18 says:

  Ieri a fost aniversarea zilei de naştere a primei mele iubiri.Magia ultimei iubiri m-a făcut să o uit. Toată săptămâna gândurile mele au rătăcit cu dor nebun . Speram ca fiind sfârşit de săptămână, cine ştie, poate îmi va simţi chemarea .. Dar sunt tot singură. Ce pot să spun despre dragostea pasionată , primitivă, animalică descrisă mai sus? Probabil de aceea sunt singură. Eu îmi doresc să fiu cu el şi să o iau pe îndelete, să ne descoperim, să ne cunoaştem, încet, tandru, în tăcere , sau cine ştie?! De atâtea aşteptări nu mai ştiu ce va fi şi cum va fi. Ceea ce ştiu sigur este că încă îl mai iubesc, încă nu am încetat să doresc din tot sufletul să fiu cu el, chiar dacă, cine ştie, are fantezii care-l opresc să ajungă la mine.

 9. are dreptate valeria. Postarea asta ii foarte diferita de celalalte…parca nu e scrisa de femeia puternic,sigura pe ea si care il cunoaste asa bine pe barbatul care a facut-o sa iubeasca albastru… oricum felicitari pentru tot ce scri. Eu personal ti-am citit si recitit deja tot ce ai scris de zeci de ori cand simteam sa stiu ca a mai trecut cineva prin aceeasi situatie si zau ca in fiecare moment m-am regasit in una dintre notitele tale… Oricum.. iti doresc tot binele din lume,mult succes in continuare si un barbat care sa vina la tine fara manusi si sa te lase sa te muti in garsoniera lui fara nici o retinere sau teama. Te pup,draga mea. sper sa scrii in continuare si sa nu te lasi niciodata de scris.

 10. puternica* imi cer scuze.

 11. Mirela says:

  Oau…..mi-a placut fff mult.

 12. oana says:

  Superb scris!felicitari

 13. Hmm inspirational, felicitari!

 14. Maria C. says:

  Perfectă!!
  Postarea asta mi-a dat un sentiment de déjà vu, mi-a redat pofta de viaţă!

 15. Maria Ciubotaru says:

  Frumos!!!!

  „Tu te intampli de fiecare data.” 🙂

 16. Maria Ciubotaru says:

  Frumos!!!

  “Tu te întâmpli de fiecare dată”. 🙂

 17. Irina says:

  pur si simplu superb

 18. paunaoana says:

  O postare plina de pasiune.mi-a placut!Ai putea aduna astfel de postari itnr-o carte.

 19. Alice says:

  Ai vorbit depre ,,noi”…Acum tac…Doare…

 20. Foarte frumos! Te citesc de la inceput si dupa parerea mea incepi sa scrii din ce in ce mai bine. Felicitari 🙂

 21. Colors says:

  Miros de mare….
  Imi place ca mai scrii si din gama aceasta si te citesc cu placere.
  Touche!

 22. Andreea says:

  Un singur cuvant . Superb !!

 23. Codrule,codruțule ce mai faci drăguțule…Şi-a lăsat capul pe pieptul lui, nu fusese nicicând mai bine. A zâmbit…El acel brad luminos și dulce,ea acea fată cu părul pădure,unde tremuratul lor părea conifere…unde mișcările lor veneau din izvoare,de acolo unde atinge căprioara apa dătătoare de viață,de acolo unde răsare ghiocelul…strângeau fructele codrului toate numai alunițele lor,acele semne cafenii care deveniseră icoane pentru sărutat,acele preludii de săptămâni,parcă ciopleau ambii într-un trunchi gros de fag,care iată,iată va deveni barca lor,o corăbioară mică,mică unde încape tot,ciripit de păsări,fragi și mure…unde aricii umblă pereche și veverițele dansează sârba,cu tot cu horă cu tot…El sfânt pentru ea,ea sfântă pentru el…cele zece degete,deveneau ghearele dumneaiei,înfipte în carnea carnasierului de virginitate,unde clopoțeii răsunau toată colina de jos în sus,unde buciumul devenise cântec de bufniță și repezeciuni de șopârle…toate verzi și colorate doar pentru ei și dragostea lor…și chiar în acel zbucium lăuntric,în acea piață de trupuri și suflet…unde ramurile copacilor îi dădeau în scrânciob lin,lin ca pe frunze de mălin…câtă pasiune,câtă gingășie,cât copilăresc în ei…vântul le era dirijor ca un licărit de viață,Doamne cât îs de dulceață copii când se iubesc…Totul în jur se opriseră,stația DRAGOSTE VEȘNICĂ,unde minutarul ceasornicului luaseră numărătoare inversă,ori mai simplu se da și el în scrâciob stând pe loc,de ici până colo…toată această gamă,succesiune de obiecte,fenomene,situații care alcătuiau un tot armonios…patul lor nuferi în formă de răcănei…de undeva de departe de sus,pe sus clinchet de clopoței,sania lui Moș Creciun mergea se ducea dânduse la valea Calei Lactee… și arâtând cu degetul,la copii -Ehee ,voi da eu vouă…!!! Toată simplicitatea lumii îi împresuraseră,meditând toți și toate la ceia ce se arăta,nu credeau nimeni, toți cu chipul lui Toma…Ehee ,dragii mei,sunt lucruri care se văd cu ochi, se pot simți cu inima și închipui cu gândul dar în graiul omenesc nu se pot spune… Dragostea e din altă lume,Dragostea e din altă Galaxie,dragostea te naște omorândute…Iar eu mă sui pe o șa,și v-am spus povestea așa…O rugăminte foarte mare către sânguri,atent ,foarte atent la Moș Creciun,eheee!!! Al vostru pentru voi…copilul mititel,înfășățel Chiriac Valentinel…

 24. Curcubeu says:

  Eva…scrii superb. Sper sa nu te supere cateva ganduri pe care le scriu si eu

  „Am stat o clipa inainte de a intra. Ma incerca un sentiment puternic…nu am fost demult in aceea garsoniera. Am apasat usor clanta si am intrat. Jaluzele erau trase si lumina intra doar cat trebuia pentru a se destinge formele din incapere. Am zarit-o langa fereastra! Formele-i erau neschimbate…fusta pana deasupra genunchilor era mulata pe corp si-i urma linia perfecta a picioarelor. Ghiceam pe sub ea lenjeria de dantela neagra si portjartierele ei…
  Camasa stransa in talie era incheiata intr-atat incat sa se vada formele divine ale bustului ei. Colierul din perle albe accentua frumusetea gatului. Parul care cadea pe umeri m-a facut sa vreau sa-i sarut usor pielea si am intins mana sa-l dau deoparte. Atunci a disparut mirajul si s-a risipit totul ca un fum….
  Am tras brusc perdeaua si lumina navali in incapere. Hainele erau lasate tot acolo, nu era nimic schimbat, insa lipsea cafeaua obisnuita de pe noptiera.
  Nu era miscat nimic de la locul lui, totusi mirosea totul a proaspat si aerisit, nu era o camera parasita. Am simtit o usoara urma de parfum…si am stiut: si ea a vizitat garsoniera. A ramas a noastra.
  Am lasat tigarile pe noptiera….si am inchis usa in urma mea.”

 25. vuilase says:

  Foarte frumos. Cred ca si aici multe cuvinte ar fi de prisos… 🙂

 26. V says:

  Suntem multi „in albastru” in lume, dar aceasta poveste ma face sa cred ca el nu e unul dintre noi.

 27. cat de frumos…si de profund…..oare iti dai seama cate femei ne regasim in aceasta poveste???fiecare cu cliseul trait…..atat de diferit,atat de asemanator…..si da…pt fiecare exiat acel…”tu te intamplii de fiecare data”……e dureros……:((

 28. dianna ene says:

  De fiecare data ma regasesc in postarile tale, insa, de data asta totul e mai profund, pasiunea isi spune cuvantul. Te apreciez pentru ceea ce faci in fiecare zi pentru noi, femeile. Ne deschizi alte orizonturi, cel putin eu, cu ajutorul gandurilor tale, cu ajutorul pasiunii de a explica intr-adevar cum stau lucrurile, am trecut ”mai usor” peste esecurile din viata mea !

 29. Colors says:

  Nu stiam ce sa fac. Eram cu cheia in mana si …stateam in fata usii. Am trecu deseori prin fata garsonierei dar nu am intrat. Cred ca imi era mereu frica ca o voi gasi goala si parasita. Stiu ca nu as fi niciodata pregatit pentru asa ceva. Era un altar pentru mine, un lacas de cult. Preferam sa o am in amintire mobilata, asa cum am lasat-o.
  Dar in dimineata aceea ceva m-a facut sa descui usa si sa intru. Da, oricat de mult am sperat si stiu ca am asteptat acea clipa, am ramas blocat. Nici nu m-am miscat, de parca nu vroiam sa fac ceva ce sa o sperie. O vedeam langa fereastra, cu parul curgand pe umar. Isi tinea tigara intre buzele acelea, mereu rosii, intr-un fel in care ai impresia ca este cel mai perfect gest. Momentul era perfect de fapt. Era genul de clipa in care se opreste totul si percepi totul intr-o secunda. Camasa stransa in talie nu a facut altceva decat sa imi doresc sa o ating. Nelipsitele perle albe se odihneau nonsalant pe baza gatului, scotand in evidenta pielea fina si catifelata. Formele bustului imi blocau gandurile si imi rascoleau amintirile. Fusta neagra mulata lasa sa se vada curbura unui corp care nu poate fi creionat in cuvinte sau in picturi. Mereu m-am considerat un muritor care a avut sansa sa urmareasca acele linii care erau parca din alta lume. Parfumul cu miros de mare a ramas neschimbat. Imi doream sa o ating, sa o gust, sa o simt!
  Am stat doar si am mangaiat-o cu privirea. Cuvintele erau in plus, oricum. M-am asezat pe marginea patului si i-am spus „nu te-am uitat”. Desi fata nu trada nici o emotie, zambetul ei imi spunea ca universal creat de noi este tot acolo.
  Imi spuneam ca daca o sa o mai vad vreodata o sa-i pun o mie de intrebari, in schimb m-am multumit sa o privesc si am inteles tot. Desi toate usile le-am inchis, toate caile le-am astupat, acea garsoniera a ramas a noastra.

  „Unde pleci?”
  „Plec ca sa imi poate fi dor de tine”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: